Kalastusmatkailijan opas ja luotsi tuhansien järvien maassa 
  Suomi
 
Etusivu Alueet Vesistöt Kalalajit Kalastustavat Palvelut Hyvä tietää  
FishinginFinland.fi > Palvelut > Yritystietolomake 
Majoitus
Kalastusoppaat ja -retket
Ohjelmat ja tuotteet
Matkanjärjestäjät
Kalastusvälineliikkeet
Yritystietolomake
   
   

   

   

Yritystietolomake

Tällä lomakkeella kalastusmatkailuyrittäjä lähettää tietonsa kalastusmatkailuportaaliin FishinginFinland.fi.

 

Tiedot tulevat näkyviin Internet -sivuille, kun sivuston ylläpitäjä on tarkistanut ja hyväksynyt yrityksen ja sen tiedot oikeiksi ja portaaliin sopiviksi. Perusnäkyvyys - eli tällä lomakkeella lähetettävät tiedot - on maksutonta.

Portaalissa esiteltävällä yrityksellä tulee olla palvelutarjontaa kalastusmatkailuasiakkaille. Yrityksen omilla nettisivuilla (huom! yrityksellä tulee olla omat nettisivut, pelkkä Facebook tms. sivu ei riitä) on oltava riittävän laaja kuvaus yrityksestä ja sen palveluista kalastusasiakkaille vähintään suomeksi ja englanniksi tai suomeksi ja venäjäksi.

Portaaliin tietonsa lähettävän kotimaisen matkanjärjestäjän tulee olla kilpailu- ja kuluttajaviraston matkatoimistorekisterissä (valmismatkarekisteri).

Palvelut ja niiden kuvaus
Valitse yrityksesi palvelutyyppi (pääsääntöisesti joko "Kalastusoppaat ja -retket" tai "Majoitus"). Kirjoita tiivis kuvaus tarjonnastasi mahdollisimman monellä kielellä, kuitenkin vähintään kahdella (FI-EN tai FI-RU). Huom! Tee kerralla laadukkaat kuvaukset, tietojen täydentäminen myöhemmin edellyttää kokonaan uuden lomakkeen täyttämistä.

Valitse "Ohjelmat ja tuotteet" vain, jos ilmoitat lomakkeella tarjoamasi varsinaisen konkreettisen ostettavan tuotteen (esim. 6 tunnin jigikalastusretki tai viikon kalastusloma sis. majoitukset ja ateriat jne.) ja syötä tuotteesi sisältö palvelujen kuvaus -kenttään. Suosittelemme, että kerrot ja päivität paketin hintatiedot omilla kotisivuillasi. Tuotteita max. 2 kpl / yritys.

Huom! Käytä normaalia kirjoitustyyliä: isot kirjaimet vain virkkeen ja erisnimien alussa - älä kirjoita kokonaisia sanoja tai lauseita isoin kirjaimin.

Portaalin ylläpitäjä varaa oikeuden muuttaa yrityksen palvelutyyppiä, muokata tekstien ulkoasua ja tietoja tai jättää tiedot kokonaan tai osittain julkaisematta, jos yrityksen tarjonta ja informaatio eivät täytä vaatimuksia tai ovat virheellisiä.

Ohjeet tiivistettynä
Ilmoita kysytyt tiedot ja kuvaa palvelusi, valitse monivalinnoista oikeat kohdat, klikkaa sijainti kartalta, liitä kuvat ja lähetä tiedot.

* Pakollinen tieto

1. Yhteystiedot
Yrityksen nimi: *
Yrityksen kansainvälinen nimi: *
Yrityksen venäjänkielinen nimi:
Lähiosoite: *
Postinumero: *
Postitoimipaikka: *
Puhelin: *
Fax:
Sähköposti: *
Www-osoite: *
2. Palvelutyyppi (Valitse yksi vaihtoehto) *
Kalastusoppaat ja -retket:
Kalastusvälineliikkeet:
Majoitus:
Matkanjärjestäjät:
Ohjelmat ja tuotteet:
10. Yrityksen sijainti (Suurenna karttaa + painikkeesta lähemmäs ja klikkaa yrityksesi tarkka sijainti kartalle.) *
 
 
© FishinginFinland.fi 2013–2024
 
   

Yritystietolomakkeen ohje PDF

Yritystietolomakkeen ohje Word