Kalastusmatkailijan opas ja luotsi tuhansien järvien maassa 
  Suomi
 
Etusivu Alueet Vesistöt Kalalajit Kalastustavat Palvelut Hyvä tietää  
FishinginFinland.fi > Palvelut > Ohjelmat ja tuotteet 
Majoitus
Kalastusoppaat ja -retket
Ohjelmat ja tuotteet
Kesä
Talvi
Matkanjärjestäjät
Kalastusvälineliikkeet
Yritystietolomake
   
   
Mökkimajoitusta kalastajille
Mökkimajoitusta kalastajille

   
Opastettuja kalastusretkiä
Opastettuja kalastusretkiä

   
Kalastusvälineliikkeet
Kalastusvälineliikkeet

Kalastusretket ja mökkimajoitus Saimaalla!

 

Old School Trolling
Tornimäenkatu 2
33560 Tampere
Puhelin: +358400523819

www.oldschooltrolling.fi
Kalastusmuodot: heittokalastus, jigikalastus, onginta, perhokalastus, pilkintä, vetouistelu
Saalislajit: ahven, hauki, järvilohi, järvitaimen, kirjolohi, kuha, lahna, made, särki, säyne, siika, sorva
Ohjelman toteutusajankohta: kesä
Ohjelman kesto: useita päiviä

Kalastusretket ja mökkimajoitus Saimaalla!

Old School Trollingin kalastusmökki Saimaalla soveltuu parhaiten neljästä kuuteen henkilön kalastaville ryhmille, perheille ja pariskunnille. Kalastusoppaamme Jari Käyhkö on suunnitellut mökin varustuksen erityisesti kalastavien vieraiden tarpeisiin. Mökin lähivedet tarjoavat mahdollisuuden ongintaan ja heittokalastukseen lampivedessä ja joessa samoin kuin uisteluun ja heittokalastukseen matalissa lahtivesissä, virtaavavetisissä salmissa kuin myös Saimaan suurilla selillä.

Asiakkaidemme omatoimista kalastusta varten mökillämme on kaksi tukevaa, kalastusvarustettua lasikuituista moottorivenettä, joiden käytöstä emme peri vuokraa. Mökkiveneemme on varustettu 5–8 hv:n moottoreilla, kaikuluotaimilla, airoilla, GPS-plotterilla, ankkurilla ja kiinnitysköydellä, pelastusliiveillä, haaveilla ja kalastusvälineillä heittojigaukseen ja uisteluun. Oman venekalustonne voitte vaivattomasti nostaa tai laskea vesille mökkimme venerampilta.

Mökkimajoitusta, opastettua tai omatoimista kalastusta ja kalastuskursseja
Tarjoamme vieraillemme viikon mökkimajoituksen sekä yhden opastetun heittokalastus- tai uisteluretken mökin lähivesien parhaille kalapaikoille Saimaalla. Hinta sisältää mm. liinavaatemaksun ja loppusiivouksen. Opastetuilla retkillä käytämme erityisesti heittokalastukseen varustettua alumiinista opastusvenettämme. Voit halutessasi valita kalastuspäivän ohjelmaksi myös heittojigaus- tai uistelukurssin.

Lomailua hyvinvarustellussa mökissä, rentoutumista upeassa puusaunassa ja kokkailua terassin viihtyisässä kesäkeittiössä

Meillä mökkeilet helposti ja tasokkaasti! Saapuessasi mökkimme vuoteet on valmiiksi sijattu kutsuvilla vuodevaatteilla ja varustelumme kattaa kaikki perustarpeet: laadukkaat keitto- ja ruokailuastiat, mausteet ja leivinpaperit, wc- ja talouspaperit, pesuaineet sekä pyykki- että astianpesukoneeseen ja muuhun oleskelun aikaisen siisteyden ylläpitoon. Vuokrahintaamme sisältyvät sekä liinavaatemaksut että loppusiivous. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin rentoutumiseen, hyvän ruuan valmistamiseen ja tietenkin kalastamiseen.

Viihtyisä kalastusmökkimme 4+2 henkilölle on pinta-alaltaan 68 m². Mökissä on tilava tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, puulämmitteinen sisäsauna, suihku ja wc. Makuuhuoneista toinen on kalustettu kahdella 80 cm:n vuoteella, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, toisessa on 140 cm:n parivuode. Tupakeittiön kaksi vuodesohvaa voidaan levittää 120 cm:n sängyiksi. Tupaan voidaan sijoittaa myös yksi varavuode. Oleskelutiloissa on takka, taulutelevisio, kotiteatteri ja maksuton Wi-Fi-internetyhteys.

Mökkimme peruskorjaus valmistui elokuussa 2013. Mökin märkätilat (sauna, suihku, wc ja kodinhoitotila) samoin kuin makuuhuoneet ja terassi varusteineen sekä keittiötilat kodinkoneineen ovat täysin uusittuja. Mökki on myös liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Olemme luonnollisesti varustaneet mökkimme sekä astianpesukoneella että kuivaavalla pyykkikoneella.

Saunatilojemme tunnelmaan ja löylyyn ovat kaikki asiakkaamme ihastuneet. Oikealla tavalla lämmitettynä saunamme tarjoaa miellyttävän pehmeän ja kostean löylyn, josta voi nautiskella tunteja virvokkeiden ja hyvän ruuan kanssa, hyvässä seurassa. Romantiikannälkäiset pariskunnat luovat saunaan hämyisen tunnelman kynttilöillä ja nautiskelevat hyvää viiniä syksyisen ruskakauden iltojen kuutamon ja takkatulen valaistessa oleskelutiloja.
Mökin terassilta löydät kaasukayttöisen Muurikka-kesäkeittiön grillaamiseen, paistamiseen, keittämiseen ja savustamiseen. Kesäisin terassimme toimii myös viihtyisänä oleskelu- ja ruokailutilana. Terassilta avautuu esteetön näkymä järvelle ja auringonottoon sopivalle avaralle hiekkarannallemme. Pihapiirissä kasvavat koivut tarjoavat hieman varjoa rannan lepotuoleilla kuivatteleville.

Kalastusta mökkivesillä tai Saimaan selillä
Mökin loivasti syvenevä ranta on kunnostettu hiekkapohjaiseksi ja soveltuu lämminvetisenä uimiseen perheen pienimmistä aikuisiin. Mökkimme ranta-alue tarjoaa myös erinomaiset edellytykset yleisimpien järvikalojemme kuten hauen, ahvenen, säyneen, lahnan ja särjen ongintaan ja heittokalastukseen. Tavoitellessanne kuhaa, haukea ja ahventa heittäen tai uistellen teidän tarvitsee vain siirtyä mökin veneillä lyhyehkö matka sopiville kalapaikoille.
Lohikalojen uistelua ja uistelukursseja tarjoamme loka-marraskuun aikana. Otamme saaliiksi ainoastaan rasvaeväleikattuja järvilohia ja taimenia, kaikki rasvaevälliset yksilöt vapautamme takaisin Saimaan vesiin.

Keskellä luontoa, palvelut silti lähellä
Mökkimme sijaitsee lähellä monipuolisia palveluja. 2 km:n säteellä mökistä on mm. kauppa, posti, kylmäasema ja ravintolapalveluja. Talvisin voitte vierailla läheisen laskettelukeskuksen rinteessä tai siirtyä mökiltämme jään kautta Itä-Suomen kattavalle kelkkareitistölle tai valaistuille hiihtoladulle.

Lue lisää ja tutustu hintoihimme:

http://www.oldschooltrolling.fi/naisille.htm

 
 
© FishinginFinland.fi 2013–2024
 

Kalastusohjelma /-paketti
Kalastusohjelma /-paketti