Kalastusmatkailijan opas ja luotsi tuhansien järvien maassa 
  Suomi
 
Etusivu Alueet Vesistöt Kalalajit Kalastustavat Palvelut Hyvä tietää  
FishinginFinland.fi > Palvelut > Majoitus 
Majoitus
Mökki
Maatilamajoitus
Hotelli
Muu
Kalastusoppaat ja -retket
Ohjelmat ja tuotteet
Matkanjärjestäjät
Kalastusvälineliikkeet
Yritystietolomake
   
   
Lappi Järvi-Suomi Länsirannikko Etelä-Suomi ja saaristoalue

   
Mökkimajoitusta kalastajille
Mökkimajoitusta kalastajille

   
Opastettuja kalastusretkiä
Opastettuja kalastusretkiä

   
Kalastusvälineliikkeet
Kalastusvälineliikkeet

Old School Trolling

 

Old School Trolling
Hallilahdentie 23
58300 Savonranta
Puhelin: +358400523819

www.oldschooltrolling.fi
Palvelutyyppi: kalastusopaspalvelut, moottorivenevuokraus
Saalislajit: ahven, hauki, järvilohi, järvitaimen, kirjolohi, kuha, lahna, made, särki, säyne, siika, sorva

Kalastusmökki Saimaalla!

Kalastusmökkimme Saimaalla sopii erinomaisesti 4 - 6 henkilön kalastaville ryhmille ja perheille. Mökkimme lähivesiltä löydät ottipaikat niin lohikalojen, hauen, ahvenen ja kuhan uisteluun kuin myös kuhan, ahvenen, hauen ja särkikalojen ongintaan sekä heittokalastukseen.

Majoittuvien vieraidemme käyttöön olemme varanneet 3 heittokalastukseen ja uisteluun sopivaa tukevaa moottorivenettä kalastus ja turvallisuus välineineen. Veneet on varustettu 4 - 8 hevosvoiman perämoottoreilla ja Raymarine Dragonfly kaikuluotain / plotteri yhdistelmälaitteilla. Mökin veneiden ja kalastusvälineiden käytöstä asiakkaidemme ei tarvitse maksaa vuokraa.

Vuonna 2013 peruskorjattu mökkimme Savonrannalla 5+1 henkilölle on pinta-alaltaan 68 m². Mökissä on avara tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, puulämmitteinen sisäsauna, suihku ja wc. Makuuhuoneista toinen on kalustettu kolmella 80 cm:n vuoteella, toisessa on 140 cm:n parivuode. Tupakeittiössä on vuodesohva, joka voidaan levittää 120 cm:n sängyiksi ja 80 cm vuode. Oleskelutiloissa on takka, taulutelevisio, Sony-kotiteatteri ja maksuton Wi-Fi-internetyhteys.

Mökkimme terassilta avautuu esteetön järvinäköala ja hiekkapohjaisella rannalla nautitte kesän hellepäivistä aurinkoa ottaen, uiden, onkien ja grillaten.

Saunatilojemme tunnelmaan ja löylyyn ovat kaikki asiakkaamme ihastuneet. Miedosti lämmitettynä saunamme tarjoaa miellyttävän pehmeän ja kostean löylyn, josta voi nautiskella pitkään virvokkeiden ja hyvän ruuan kanssa, hyvässä seurassa.


Mökkimme ranta tarjoaa erinomaiset edellytykset yleisimpien järvikalojemme kuten hauen, ahvenen, säyneen, lahnan ja särjen ongintaan ja heittokalastukseen. Tavoitellessanne kuhaa ja haukea heittäen tai uistellen teidän tarvitsee vain siirtyä mökin veneillä lyhyt matka sopiville kalapaikoille.

Jäjestämme kalastusretkiä Saimaalla vuoden ympäri. Kalastusretkemme sopivat kaikenikäisille kokeneista kalamiehistä vasta-alkajiin. Valikoimassa on uistelua, heittojigausta, vertikaalijigausta ja ongintaa (kesä / talvi). Järjestämme myös kalastuskursseja sekä koko perheelle sopivia veneretkiä.

Tulkaa kokemaan Saimaan lumo kanssamme!

 
 
© FishinginFinland.fi 2013–2024