Kalastusmatkailijan opas ja luotsi tuhansien järvien maassa 
  Suomi
 
Etusivu Alueet Vesistöt Kalalajit Kalastustavat Palvelut Hyvä tietää  
FishinginFinland.fi > Palvelut > Kalastusvälineliikkeet 
Majoitus
Kalastusoppaat ja -retket
Ohjelmat ja tuotteet
Matkanjärjestäjät
Kalastusvälineliikkeet
Yritystietolomake
   
   
Lappi Järvi-Suomi Länsirannikko Etelä-Suomi ja saaristoalue

   
Mökkimajoitusta kalastajille
Mökkimajoitusta kalastajille

   
Opastettuja kalastusretkiä
Opastettuja kalastusretkiä

   
Kalastusvälineliikkeet
Kalastusvälineliikkeet

Kuusamon Uistin

 

Kuusamon Uistin
Professori Räsäsentie 1-2
93600 Kuusamo
Puhelin: +358 8 860 3400

www.kuusamonuistin.fi

Kuusamon Uistin Oy on Suomen suurin metallisten uistimien valmistaja. Erityisesti Kuusamon Professor ja Räsänen ovat kalamiesten tuttuja, taattuja valintoja eri puolilla maailmaa.

Kuusamo on tunnettu komeista ja kalaisista koskistaan, kirkkaista ja kalaisista järvistään ja Kuusamon Uistimesta. Suuntaa siis kohti Kuusamoa ja tule kokemaan komeaa luontoa ja upeita elämyksiä esimerkiksi Oulanka-, Kuusinki-, tai Kitkajoella, Kuusamo-, Kitka- ja Iijärvellä tai lukuisissa pienemmissä, rauhallisissa ja kalaisissa kohteissa. Samalla olet tervetullut piipahtamaan Kuusamon Uistimella.

Meille löydät helposti
Aja 5-tietä noin 5 kilometriä Kuusamon keskustasta kohti Rukaa, kunnes näet tien oikealla puolella pienen lammen. Sen takana näkyvätkin jo lippumme ja opasteemme, jotka ohjaavat sinut kuuluisaan kahvioomme ja tehtaanmyymäläämme.

Meillä voit tutkia seudun kalastuskohteiden karttoja, kuulla uusimmat saalisvinkit ja viehevihjeet ja nauttia kupposen kuumaa tai viileää. Voit myös tutustua maineikkaaseen luonnonkala-akvaarioomme ja tutkia tehtaanmyymälämme valikoimaa...

Myymälästämme löydät paljon erilaista kalastukseen ja eräretkeilyyn liittyvää, myös Kuusamon Uistimen tuotteita uutuuksista vanhoihin klassikoihin. Saatatpa löytää uniikkikappaleitakin, sellaisia, jotka eivät vielä ole päässeet tuotantoon.

Kesäisin myymme Helilampeen vuorokausilupia. Talvella kirjoitamme ilmaisia pilkkilupia lampeen. Myymme myös kalastuslupia Oulanka-ja Kitkajoelle.

Tervetuloa tutustumaan!

 
 
© FishinginFinland.fi 2013–2024
 

Kalastusvälineliike
Kalastusvälineliike