Kalastusmatkailijan opas ja luotsi tuhansien järvien maassa 
  Suomi
 
Etusivu Alueet Vesistöt Kalalajit Kalastustavat Palvelut Hyvä tietää  
FishinginFinland.fi > Palvelut > Majoitus 
Majoitus
Mökki
Maatilamajoitus
Hotelli
Muu
Kalastusoppaat ja -retket
Ohjelmat ja tuotteet
Matkanjärjestäjät
Kalastusvälineliikkeet
Yritystietolomake
   
   
Lappi Järvi-Suomi Länsirannikko Etelä-Suomi ja saaristoalue

   
Mökkimajoitusta kalastajille
Mökkimajoitusta kalastajille

   
Opastettuja kalastusretkiä
Opastettuja kalastusretkiä

   
Kalastusvälineliikkeet
Kalastusvälineliikkeet

Old School Trolling - mökkimajoitusta ja kalastusretkiä

 

Old School Trolling - Cottage accommodation and guided fishing trips
Tornimäenkatu 2 a 22
33560 Tampere
Puhelin: +358400523819

www.oldschooltrolling.fi
Palvelutyyppi: kalastusopaspalvelut, moottorivenevuokraus
Kalastusmuodot: heittokalastus, jigikalastus, onginta, perhokalastus, pilkintä, vetouistelu
Saalislajit: ahven, hauki, järvilohi, järvitaimen, kirjolohi, kuha, lahna, made, särki, säyne, siika

Kalastusmökkimme Saimaalla

Tasokkaasti varustettu kalastusmökkimme Saimaalla soveltuu neljästä kuuteen henkilön ryhmille sekä perheille ja pariskunnille.

Mökkimme tarjoaa myös perheen pienimmille erinomaiset mahdollisuudet hauen, ahvenen ja särkikalojen ongintaan ja heittokalastukseen jo kotirannassa. Kokeneemmille kalastajille mökkimme monipuoliset lähivedet tarjoavat mahdollisuudet kuhan ja rasvaevä leikattujen lohikalojen uisteluun ja heittokalastukseen Saimaalla. Vieraidemme kalastusretkiä varten mökillämme on kaksi turva- ja kalastusvarustettua lasikuituista moottorivenettä. Emme veloita vierailtamme maksua veneiden käytöstä.

Kodikas mökki, tunnelmallinen sauna ja viihtyisä kesäkeittiö

Nykyaikaisesti varustettu mökkimme 4+2 henkilölle on pinta-alaltaan 68 m². Mökissä on avara tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, puulämmitteinen sisäsauna, suihku ja wc. Makuuhuoneista toinen on kalustettu kahdella 80 cm:n vuoteella, jotka voidaan yhdistää parivuoteeksi, toisessa on 140 cm:n parivuode. Tupakeittiön kaksi vuodesohvaa voidaan levittää 120 cm:n sängyiksi. Oleskelutiloissa on takka, taulutelevisio, Sony-kotiteatteri ja maksuton Wi-Fi-internetyhteys. Kotiteatterin voi yhdistää Wi-Fi-verkon kautta nettiin ja katsoa vaikka Yle Areenan ja YouTuben tarjontaa tai Netflixiä (asiakkaan omilla tunnuksilla).

Mökkimme peruskorjaus valmistui elokuussa 2013. Mökin märkätilat (sauna, suihku, wc ja kodinhoitotila) samoin kuin makuuhuoneet ja terassi varusteineen sekä keittiötilat kodinkoneineen ovat täysin uusittuja. Mökki on myös liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Keittiössä on astianpesukone, ja kuivaavalla pyykkikoneella on helppo hoitaa vaatehuolto.

Saunatilojemme tunnelmaan ja löylyyn ovat kaikki asiakkaamme ihastuneet. Miedosti lämmitettynä saunamme tarjoaa miellyttävän pehmeän ja kostean löylyn, josta voi nautiskella pitkään virvokkeiden ja hyvän ruuan kanssa, hyvässä seurassa. Romanttista tunnelmaa saunaan voi luoda kynttilöillä ja jatkaa tunnelmallista illanviettoa tuvassa takkatulen loimussa.

Mökin terassilta löytyy hyvinvarusteltu Muurikka-kesäkeittiö, jolla on ilo kokata melkein mitä vain makkaroista ja pihveistä kasviksiin ja tietenkin muurinpohjalettuihin asti. Myös kalojen savustaminen on kaasu-Muurikalla erittäin helppoa. Kesäisin terassi toimii myös viihtyisänä oleskelu- ja ruokailutilana. Terassilta avautuu esteetön näkymä järvelle ja auringonottoon sekä uimiseen sopivalle avaralle hiekkarannallemme. Mökin loivasti syvenevä ranta on kunnostettu hiekkapohjaiseksi ja soveltuu lämminvetisenä uimiseen perheen pienimmistä aikuisiin.

Kalastusta mökkivesillä tai Saimaan selillä

Mökkimme ranta-alue tarjoaa erinomaiset edellytykset yleisimpien järvikalojemme kuten hauen, ahvenen, säyneen, lahnan ja särjen ongintaan ja heittokalastukseen. Tavoitellessanne kuhaa ja haukea heittäen tai uistellen teidän tarvitsee vain siirtyä mökin veneillä lyhyt matka sopiville kalapaikoille. Lohikalojen uistelua ja uistelukursseja tarjoamme loka-marraskuun aikana. Otamme saaliiksi ainoastaan rasvaeväleikattuja järvilohia ja taimenia, kaikki rasvaevälliset yksilöt vapautamme takaisin Saimaan vesiin. Perhokalastajille suosittelemme Heinäveden reitin kohteista 40 km:n päässä sijaitsevaa Kermankoskea ja 70 km:n päässä sijaitsevaa Karvionkoskea.

Mökin vuokraajien käyttöön tarjoamme ilmaiseksi kaksi 4,2-metristä tasaperäistä venettä 5–8 hv:n moottoreilla, kaikuluotaimen, airot, GPS-plotterin, ankkurin ja köyden, pelastusliivit, haavin ja kalastusvälineet heittokalastukseen sekä uisteluun. Veneidemme lattiat ovat tasaiset, mikä tekee heittokalastuksen veneistämme helpoksi. Suositeltava henkilömäärä venettä kohden on kaksi kalastajaa.

 
 
© FishinginFinland.fi 2013–2018